Nespoutaný živel..
Kdo chodívá
ve tvých domácích bačkůrkách.
Nepředstírá,
když na tváři úsměv má.
Sen prožívá
málo který z netopýrů.
Využívá,
svou krásu je tak prohnaná.
Neřikej,jak máš se skvěle
Tohle to ti nevěřim.
Přijít,dostat,vzít si směle
Cudná jako pápěří.
Šaty spletené z pohledů,emocí a zvuků.
Vulkány v hlavě explodujou na ostatní lidi.
Napjatá k prasknutí jako struna noci.
Jsi holka nádherná a každej to vidí.
Nespoutaný živel bouří
Těla splétá v jeden stín
Hlavu zvrácenou oči mhouří
Neptám se zda-li smím.
Modré oči na bílé poušti tváře.
Vulkány v hlavě explodujou na ostatní lidi.
Neztratí se v davu i kdyby to chtěla.
Jsi nádherná a každej tě vidí.
autor:Petr Z
Komentáře (1)
Komentujících (1)