Stávka
Anotace: stávka je prostě stávka ... anotace není třeba
Sbírka:
Choulostivé
Povídalo vejce vejci,
nejsem žádná onuce,
abych bylo tomu strejci,
denodenně při ruce.
Tak se vejce dohodnuly,
že si dají prostě pauzu,
tomu strejci proti vůli,
udělají z toho kauzu.
A jak řekli učinily,
vyhlásily řádnou stávku,
přesně v onu velkou chvíli,
neposlaly mu tam dávku.
Přečteno 589x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, kofka, Labanda, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, Punky_, CyaNide, Psavec, bajli33, petříček
Komentáře (6)
Komentujících (6)