Realita
Neberu si černé prádlo
krajky ani latex
Nezdržíš se se svlékáním
máš mě jenom na sex
Kdybys aspoň ruce spoutal
vzal si na mě bič
Na hry tě moc neužije
žene tě jen chtíč
Kde jsi a s kým?
Bloudím a hádám
Láska a (nebo) sex
bez tebe strádám
Přečteno 736x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, al-pacino, CyaNide, eery
Komentáře (1)
Komentujících (1)