Milování za svítání ...
Brzo ráno za svítání
na čerstvě posekané stráni,
proplétají se dvě těla
při vášnivém milování..
Touhou rozpálená těla,
svíjící se slastí,
chce zchladit rosa,
v mračnech to chrastí..
Byl to však slejvák,
kdo zatočil s nima,
raději šli domů,
byla jim zima!
Přečteno 745x
Tipy 15
Poslední tipující: PPetrushka, Lonely.girl, Házté, Tanzania, Haniéčka, CyaNide, Radek.oslov.Šafárik, Stoneman, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)