POLIBEK
Anotace: ........
Sbírka:
TAK
Polibek letmý, polibek vlahý,
z mlhy se zrodil vánkem je hnaný,
ve jménu lásky všechny zdi boří,
mění se v něhu, ohnivou bouři...
Polibek letmý, polibek bouře,
má rozměr vesmíru a prostor moře,
šeptá ti do vlasů: " ty a jen ty!!!
jsem pro tvůj jazyk a pro tvé rty!!!
že budeš omdlévat, chtěl bych ti slíbit,
opravdu všude začneš mě cítit...."
Polibek štěstí.... polibek blázna,
ten kdo v něj věří,jeho chut pozná....
......polibek......polibek můj.......
Přečteno 1166x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, JED, Prokešová, Quigleika, Emira, Sýkorka07, Kett, BLUE-from-the-NIGHT, WAYWARD, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)