Ráno
Anotace: na ex nebo na sex?
Ráno probuzená a rty od jahod
sladké pokušení pro tebe.
Jsem ti celá k mání jen se neboj
přitulit, vždyť je to naše první
společné milování.
Kde ti svůj hladký klín nabízím
k ochutnání.
V tajemné místnost přikrytá záclonou
Pro tvé oči jen svůdná nahotinka
s rty našpulenými k sladkému políbení
Nedočkavě hravá k rannímu milování
utahaná láskou a bez odříkání....
Přečteno 952x
Tipy 29
Poslední tipující: Belmon, Marcone, Eru Alonnar, jedam, susana načeva, hašlerka, Jan Urban, el viento, Pevya, Veru, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)