naše první
Naše první
Hele holka ,
Já už jinou nechci,
jsi fakt strašně sexy .
Tak jiná než ostatní,
budeš má poslední,
asi to tušíš.
Vidím tě nahou,
každou noc .
Mučím se představou,
že jiní mi tě odvedou.
chci tě strašně moc,
když klečíš.Křičíš.
Víc ,víc ,víc!
Víc už křičet nemusíš ,
já udělám co budeš chtít,
až bude naše první…..
Přečteno 645x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, Kávový Poutník, Woski, contionor, Kapka, CyaNide, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)