HERBÁŘ II
***
Vysvitneš svým jménem
v představách mých přání
nasaju vzduch
filtruju atomy tvých pachů
v pohárcích jazyka již nejsou
jen v paměti je záznam
o složení vůní
tvých kouzelných pohledů
hladím ty odlesky
mizejících stínů
v lůnu středobodu světa
hlava se točí
osa však střed marně nenachází
jata do dlaní chlapské ruky
ve vzpomínkách
přivřených očí násobí
teď teď
teď jsem vyřkl tvé jméno
a pohladil tě do kapesníku
do kterého chlap nepláče
lásko v herbář vložená
***
Přečteno 492x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Alasea, NikitaNikaT., Bíša, Tygropes, sophia92, floreciente, poustevník Jirka, Emira, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)