Anotace: Sice nejsem subinka, ale básnička mě napadla a příhodnější název nemám..
Subinka - napadlo mě číst to
nějak anglicky a je z toho Sabinka - evokace: obraz - Únos Sabinek - působí také trochu smyslně-násilně.
Asi tu jde spíš o submisivní dámu, ke štěstí potřebuje dominantního muže s bičem z kůže...
...si tak přemýšlím...a vybavila se mi jedna povídka od Alberta Moravii o podobné ženě...
25.05.2009 01:12:00 | petr.c17