Nebraň se
Anotace: no =p na prd to je :)
Oddej se mi,
proudy vášně nech po kůži téct.
Proč tížit tvé hebké tělo šaty,
když teď nás oba mohu svléct.
Dvě těla semknou se v jedno,
chtíč zaplete je do sebe.
Jak křik zazní v tichu tvůj vzdech
- ty budeš chtít zas se mnou do nebe.
Tak proč se mi bráníš...?
Přečteno 990x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, Piw, NikitaNikaT., Woski, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)