Anotace: ... dnes má múza trochu drsnější náturu, že by to byl chlap? omlouvám se...
Můj zahradník své kytky miluje
a tak si po večerech lásku k nim trénuje ...
25.05.2009 12:49:00 | nejsembásník
Co ten tvůj zahradník s těmi rostlinami provádí???
Básnička krásná :)
25.05.2009 12:25:00 | 5thelement
Dlaň s tělem když dotyk sladí,
nádherné si splní přání-
není třeba mluvit víc
v básni si to můžem číst.
25.05.2009 08:20:00 | s.e.n