POHLCENÍ
Anotace: ..............
Sbírka:
TAK
Hluboké a věčné,
jak u tebe jej znám,
všeobjímající až nebezpečné,
lukem lásky napínám....
přes tričko si cestu razí,
míjí ňadra mizí v mlází....
Tak nelekej se moje paní,
toť šíp smělosti vystřelený...
Až zasáhne tvé krásné bytí,
tělo bolest neucítí..
hrotem jeho ústa tužeb,
vyplní ti spousty služeb..
poznáš ihned moje milá,
v okamžiku protnutí,
v čem tkví jeho mocná síla,
až tvé rty ho pohltí...
Přečteno 751x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Koza, JED, Prokešová, Ráchel, ziriant, Holis, 6thSun, Quigleika, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)