Anotace: :) no nevím:) moc nic,já vím....
na břehu péřových dek
....schoulená
Vnímáš nenaposled to
co pro tebe mám...
zavřené oči na sedm západů..
Klečíš...
/nuceně hřešíš/....
je deset minut před výbuchem
bílé vrány ještě spí....
pozorné oči nemravného dítěte
sledují...
ta pootevřená ústa plná........slov
Polykám je
směrem k srdci....
je pět minut před výbuchem
bílé vrány ještě spí....
hlas sílí..
při každém doušku sladké šťávy
od Tebe....
/ji miluji nejvíce/
je minuta před výbuchem
bílé vrány ještě spí...
jdeš mi vstříc..
dlouhýma prstama ve statečným konci
objímáš.........
mne ze všech stran
(jen tak z kamarádství)
Výbuch........
bílé vrány se roplynuly do celého..............já