Castro
Nechám se vykastrovat
to ten chtíč a chuť jídel
spousty píč,jak bradu Fidel
..Castro v gastru má
jejich aromá
to mně dostává
proto jich u mne tolik přespává
U mně ty průrvy..jenž ví
dětství mi kurví
a uzdu krví barví
mám sperma v bonsaích
a v hlavě lásky larvy
se ví...
že to tak nenechám
Stanu se eunuchem
co s pérem za uchem
to když ho napnuli
svůj bas si změnil v fiskuli
Teď v časech předmájí
každej se napájí
z nápojů amorovo
...už ani slovo o ní!
možná že voní
stejně jak loni
pět písmen má
a každej o ní heleká
..ta láska daleká....
Přečteno 454x
Tipy 17
Poslední tipující: ziriant, Ashley Awesome, Mario de Janiero, Mbonita, CyaNide, raďo, Zasr. romantik, WAYWARD, Elisha, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)