Vločka
Anotace: ta-je m(n)á bez dalších podtitulků
Vločka
nahoru a dolů padá
dělá to, co má ráda
ta Vločka
ta-je m(n)á
kapička sněhu
je vlhká
neskrývá něhu
je křehká
nezbývá jí už moc sil
bezbranná
samou láskou jsem ji rozpustil.
Přečteno 492x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, CyaNide
Komentáře (2)
Komentujících (2)