Anotace: *--*
Včera to byl výbuch... nesmírný :o) Červenám se... pěkná básenka. Ach láska, milování a mazlení... teho není nikdá dost... užíváme si každičký den... nejen pro radost.. hlavně z lásky, chtění...
07.06.2009 10:31:00 | NikitaNikaT.
Ve třetí sloce bych první verš změnil na :tělo se chvěje vzrušením, aby se to rýmovalo, jinak ale nádhera! Taky jsem nějak rozechvělý...Čím to asi může jenom být?;o)
04.06.2009 21:23:00 | Kozoroh 1
Vášeň, touha, láska, milování ... jak krásné to mít k mání ... krásné ...
04.06.2009 16:37:00 | toužím.jít.dál