Čičenice
Nadávej a klidně křič
neuděláš stejně nic
znám ty číči z Čičenic
ty rozměry jejich plic
..........běhů,pozadí
z příběhů ti prozradí
jak je to tam zkažený
ženy lezou na ženy
muži na muže
až mám z toho pupeny
to se přece nemůže
Čičenice,Čičenice
jako v Cannes nebo Nice
hicujou mi z toho líce
třese se mi v rukou lžíce
z vejplat zbejvá polovic
to ty číči z Čičenic!
Přečteno 488x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Mario de Janiero, raďo
Komentáře (2)
Komentujících (2)