Otázky a odpovědi
Anotace: ... také Vás přepadají hříšné myšlenky a nevíte kudy kam?
Možná že už chápeš
jak na světě to chodí
a možná ve tmě tápeš
když otázky se rodí.
Náhle se ti zjeví
a hned se rozplynou
a odpovědi nevíš
tak čekáš na jinou.
Bývají tak krásné
však pro svědomí zlé
plné hříchu, vášně
a přitom nevinné.
Všechno má dvě strany
i mince stříbrná
kterou držíš v dlani
ta odpověď ti dá...
Komentáře (0)