My ve tmě
Anotace: Není moc povedená...
Dotýkáš se mých vlasů,
ztrácím se ve tvém hlasu.
Padám do polštáře,
líbáš horké tváře.
Prsty bloudí po těle,
směle i nesměle.
Oba už svlečení,
cítím vzrušení.
My ve tmě,
ty ve mně.
Nastala euforie,
prožitek nezabije.
Chvíle jediná,
celou noc protíná,
sny…
Přečteno 698x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)