Poprvé
Anotace: Vcelku krátká ae mě se líbí...
Sedí vedle,
je nesvůj.
Tiše v modle,
mozek říká stůj.
Nakloním se,
políbím.
Nebráním se,
potížím.
Naléhá,
svléká nás.
Ležím nahá,
objevujem sexu krás.
Hladí,
po těle.
Mladí,
baladatelé.
Laskám ho,
jsem dravá.
Miluji ho,
jsem hravá.
S jako spojení našich těl.
E jako eclypsa stáří,dospěl.
X jako nekonečno možností.
Plné lásky a napětí.
Přečteno 698x
Tipy 1
Poslední tipující: Gemyni
Komentáře (0)