Milenka
Do očí se jí pokaždé zadívám,
už při letmém dotyku jejich rtů.
Lehce se zachvívám,
pak je konec mých černých dnů.
to když vášeň krev v tělech rozproudí,
a touhu v nás probudí.
Slastné okamžiky s ní vždy prožiji,
a za to jí děkuji
Přečteno 942x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, CyaNide, Kapka, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)