Vymyj mi
mozek
dívko
něžně
tvojí rukou
pohlaď moje
závity
mozků
a zkruť je
co nejkrutěji
do smyčky
krouživými pohyby
ať si stoupnu
na špici
stoličky
a oběsím
na svém mozku
trhnutím
směrem
dolu
upřené oči
na tebe
na tebe
na tebe
na tebe
vymyj mi mozek
na tebe
dívko něžně
tvojí rukou
mi uvaž tu smyčku
ach---
promiň