Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Motiv zcela jasný, přesto smysl nepravdivý.

Sbírka: Vulva

Ach
mé děvčátko
nebudu kvůli
tobě jíst
třebaže
jen tebe
se nenajím
těch útlých
dlouhých lýtek
vypaseného femuru
tukového váčku
kolem ledvinek
a stokrát pásmem
omotané hrudi

Studí mě studí
mé děvčátko
na břiše
bez ničeho teplého
tak mě nech jen
dotknout se
tvých
žhavých
vzdouvajících se plic

Mé děvčátko
neboj
nebudu
jen kvůli tobě
jíst
Autor Marllone, 09.06.2009
Přečteno 578x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel