Potvora?
Anotace: Nevěděla jsem, kam to zařadit...
Říkáš mi, že jsem potvora,
že se tohle nedělá!
Vyprovokovat tě a pak odejít.
Jenže víš, že to není pravda.
Sice Tě asi zlobím,
ale já jen tak nepovolím.
Nenechám Tě, aby sis mě vzal a poté odešel!
Přečteno 581x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, Veru, jedam, Házté, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, lexus
Komentáře (3)
Komentujících (3)