Anotace: tohle jsou chvíle..které si v sobě uchovávám..jen díky němu..jim veliký hold vzdávám!!
jsi sakra dobrá poetka!
mám radost..
když řádky plynou
a dodávají víru
to pochybnosti hynou..
a všudem kolem cítím
lásku..a její sílu!
01.11.2005 17:19:00 | Bean
Krásná, úplně si slastně přivírám oči a představuju si..... Za plnou...
01.11.2005 13:06:00 | Písnička
Hmmm... jen víc takových nocí chci ti přát...
ať můžeš lásku plným douškem vychutnat!!!
01.11.2005 12:45:00 | Cecilka