paragán
Sestřelen nad jižním Pacifikem
mlhou jak mlíkem padám k zemi
a uvnitř duše ouzko je mi
S padákem padám
kvůli vládám
sekyře válečný
v tom tichu rána
vzívám Krista Pána
a myslím při tom na slečny
Pode mnou vlny
moře slaný
žraločí tlamy
nenažraný
Až splynu s pěnou
vyřiďte máti
že z moci luny
se jí vrátím
v podobě vlny
..za přílivu
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: raďo, labuť, al-pacino, Psavec, Marfuša, ziriant, CyaNide
Komentáře (3)
Komentujících (3)