Toužíme
Anotace: Klamem přírody...
Toužíme po sobě
dychtivě,smyslně
pak v každé vteřině
jsme duchem v peřině.
Rytmus těl živoucích
o sebe mlaská
polštářem tlumím křik
ach noci slastná!
Mužství tvé bujaré
v mém vlhkém náručí
ať nás bůh nesoudí
kdo touze poručí?
Bojím se toho dne
kdy touha opadne
přijde tlum všedních dní
mé tělo ti zevšední.
Ze slasti důvěra
z důvěry nevěra
toť rytmus života
žádná to novota.
Přečteno 832x
Tipy 17
Poslední tipující: Agniezka, ilona, 4LJFilip, bobi bobie, lucajda89, jiljovský, Lonely.girl, MishaX, Prdelka10, CyaNide, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)