vágus
Říkala ti Lída?
je to řádku let
co sedla na mně bída
jako vosa jsem snad med?
Sedí na mně roztažená
jako kurva stará
zaživa mne párá
Víc těď pije
tu je kára
černá zmije
se s ní hárá
pouští do mne jedy
mozkem myši šedý
Nepláču ti na rameni
nejdu s dlaní
moje smutný oči z Keni
jsou dvě oči vraní
potkáte mně u popelnic
když půjdete z ranní....
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Psavec, nejsembásník, enigman, ziriant, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)