moře mrtvý
Jen smrt ví
co je vykoupení
proč moře mrtvý
k ránu pění
proč ženy pláčou na rameni
a zkouší to hrát na jiskření
Škrtni
a z noci je hned rozednění
ze tmy strach co mají slabí
v záclonách se v léto babí
...promění
A z lávy lásky kamení
proteče kolem nás
jako ten čas....
Přečteno 388x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Jana M., nejsembásník, ziriant, enigman, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)