Anotace: ....
První odstavec je skvěle melodický - neustálé opakování písmene "s" ještě více podtrhuje to šumění. Ohledně druhého odstavce - vulgarismu jsem užil v básni jen jednou, ale je-li na místě, rozhodně se jim nebráním.
27.06.2009 12:54:00 | Ctěný pán