Protivín
Vím že byla z Protivína
jako Čejen uječená
protivná jak moje žena
svlečená i oblečená
Za starou zdí pivovaru
přived sem jí k bodu varu
i když radši po Budvaru
pod platany sáhnu
jako plachtu k ráhnu
oblík sem ji k ránu
Možná byla trochu jiná
ještě vůně toho klína
po čase mi pod nos vzlíná
a ta je její z jedu slina
vysoký cé z Protivína
v uších bouchlo jako mina
Teď když jedu s kolem kolem
říkám hochu nebuď volem
ten Protivín nikdy více
zlatý voči zlatý Zdice.
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: Dota Slunská, Kubino 2, labuť, Zpátky, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)