Anotace: scie fiction (doufám)
Vandas-ka, bandaska, banda slabomyslných kráčejících aktivistů. Je to B-čkové, neli horší sci-fi se špatnými kulisami a opravdu prachbídným hereckým obsazením, tak by se snad ani nemuselo v kinech vysílat. (Myšleno tak, že by se nemuselo uskutečnit)
01.07.2009 16:51:00 | CorrimsonTom