Lehla si na záda a prsa se jí rozlila po hrudi
jako dva balónky napuštěné vodou.
Přírodní je měla okolností shodou
Když sedla si na mě a její zadek,
jak hedvábný vak plný dobře uhněteného těsta
mi zahříval břicho
zvýšil se mi tlak a byl jsem ticho:-)