hák
Jsem hák zaháklej v poezii
co jede po tý hraně
málo miluji hodně piji
a prej neplatim daně
....co čučíš tak polekaně
seru na ně
Benzín,pivo,houska v krámě
hajzlák,šprcky,vložky
s dépéháčka sochaj sošky
palic potentátů
a za prachy z automatů
cigár,chlastu,nevěstinců
kupujou si domy princů
Jsem hák zaháklej
v světlech hvězd
za okraj parapetu
a píšu jen tak pro bolest
co křivý kraje retů
...nemáte někdo cigaretu?
Přečteno 376x
Tipy 19
Poslední tipující: Mario de Janiero, raďo, labuť, Zasr. romantik, WAYWARD, Mbonita, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, CorrimsonTom, zrrrr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)