Anděl s ďáblem v těle
Anotace: Pro jediného člověka na světě...
Víš, kdo já jsem?
Jsem had!
Had, co má na tebe hlad.
Jsem trochu ďáblice,
ale to ty máš rád.
Snad!
Jsem anděl s ďáblem v těle,
poddej se mi,
bude ti skvěle.
Tak pojď už za mnou,
oddej se mý touze,
a miluj mě, miluj mě dlouze!
Přečteno 804x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Gudula, CyaNide
Komentáře (1)
Komentujících (1)