Jarmila
Anotace: Jarmile Šulákový k 80tinám
V Třeboni v Šupince
potkal jsem Jarmilu
podobna mamince
která už za vílu
tančí v nebi
smála se při vínku
v plný síle
kolem ni bylo mile
Okolo Třeboně
byl jsem na Fleretu
až na zmoklou cigaretu
bylo tam fajn....
Přečteno 449x
Tipy 12
Poslední tipující: Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Mario de Janiero, Kapka, nejsembásník, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)