retroporno
Barevnej a protaženej
jako obraz Ády Borna
v květinový košili
jsem kotletáč z retro porna
co z castingu ho vrátili
Péro pořád v kondici mám
jím jen moře dary
ale jsem prý starý
Školy nemám dělat nechci
co si nyní počnu?
splácím aťas na Opočnu
Asi zbalím ňákou kvočnu
co je zazobaná
na ty moje z keců lana
Jmenuje se Jana
počtvrtý prej vdovou
dva činžáky v Praze
a teď ji zrovna kovou
prý trezor,skříňku novou
mně však nejdou do hlavy
tyhle nový poměry
..přišel truhlář
a vzal moje rozměry.
Přečteno 2209x
Tipy 12
Poslední tipující: Mario de Janiero, Juan Francesco de Faro, Psavec, Zasr. romantik, ziriant, Mišpule, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)