NEVĚRNÍK
Tento týden už podruhé
in flagranti přichycen
že sem raděj místo tebe
nebyl k TV přilepen.
Žena zuří, háže věci, půlky se mi svírají
milenka si však mezitím
krátí chvíli počtením.
Že se na to nevyfláknu
pryč od obou úprkem
za mé choutky já teď trpím
mír nebude nastolen!
Přečteno 539x
Tipy 8
Poslední tipující: Hazentla, ilona, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)