krocaní
Anotace: stranám:ne světovým
Krků kroucení
to krocanům
..zatím
pár schůzí,sroceních
focení,procento zatím tratím
..však se vrátím
Jsem strana nová
i když mám známé tváře
budeme plnit stránky snáře!
U druhý kapitoly
naplňme volům stoly
aby věděli po příští neděli
že sklízí aniž zaseli....
Přečteno 443x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Zasr. romantik, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)