De Sade
Anotace: důtkám a botám španělským
Znám stanovy pekla.. víš?
mám v podzemí z jeklů mříž
za mříží prázdno zatím
však až se vrátím
z cesty svaté
doplním o zajaté
Řetězů cinkání
nářek bezmoci
z hrůz vlasů padání
je slyšet do noci
..bezvýznamných
Jsem v kápi mnich
s mozkem ďábla
a tvůj smích
ti sundám z tabla
po pár vteřinách
Krve pach z těch žil drah
čpí mezi svalovinou
ďěs je mou disciplínou
oblíbenou
Od úst s pěnou
s úsvitem připíjím
a dál bolest navíjím
v mých sklepích městu
na pruty trestu.
Přečteno 582x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Juan Francesco de Faro, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)