Anotace: ...věnováno všem...ovšem,s uzarděním...trochu jsem jí upozadil,zkrátka, -držel jsem jí zkrátka.Pička - je v pohodě...stejně jako bůh,lízátka,algoritmus,opalovací krém a kontaktní čočky,nesuďte přísně,mám úpal...a empatii v tomto případě k něžnému pohlaví.
dobře, beru to jako odlehčení mysli, protože vážně to myšleno nemohlo být...budiž
11.10.2009 16:50:00 | EsmE
ho ho ho ho ho hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...
10.07.2009 08:34:00 | rybí prdy