Anotace: prodejná láska
Kurtizána moderního světa
dejme tomu třeba...Květa
obrací čím dál prázdnější stránky
kdo dnes stojí o radovánky
s troskou dřívějšího těla
dostala to co vždycky chtěla ?
jinak nádhera, pohled z trochu jiné strany a to mě vždycky baví číst :-)
10.07.2018 09:30:41 | klaun
Povedená úvaha nad tímto řemeslem, ale ony někdy ani tyto pocity nemají.
09.01.2010 19:28:00 | Elisha
Asi to tak opravdu dopadá...
Byla svádivá
Skončila laciná
A smutek topívá
V krabici od vína
10.07.2009 17:27:00 | labuť