Stalo se to...
Anotace: touha předchází rozumu a to je dobře
Máš chladné ruce,je studené ráno a pod milováním zvlhlé dece dá se jen tušit lůno,které v noci z náruživou palčivostí křičelo ano.Ach ráno je studené,hlavně bez té touhy a ty schoulená trochu se stydíš,jestli tu lásku nedalas lacino,né nic zlého se nestalo.Milovat se můžeš,umřít musíš.
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: klajusenka
Komentáře (0)