Anotace: ženě z lásky
Jak? Zkus to klasicky, pusou, pomalu, zřetelně a nahlas, aby ti rozuměla. A uvidíš, jak začnne "fungovat", vždyť vlastně každá na to stále čeká!
14.07.2009 00:38:00 | Zasr. romantik
Jak? Zkus to klasicky, pusou, pomalu, zřetelně a nahlas, aby ti rozuměla. A uvidíš, jak začnne "fungovat", vždyť vlastně každá na to stále čeká!
14.07.2009 00:38:00 | Zasr. romantik