Filosofie
Anotace: Prý to sem můžu dát, že to není tak hrozný ... Jen trochu zasr.
Sbírka:
Špatně tajená láska
.
Flirtovat a hrát si,
to mě vůbec nevadí,
má víla s láskou dá si,
vše, co já ji připravím.
I ona mě chce odměnit
a stud jí v ničem nebrání,
chce to jen se uvolnit
a můžem začít, paní!
Nejdřív zlehka, polehoučku,
budeš cítit, jak to lehtá,
začneš křičet: Můj ty broučku!
To jsem vždycky chtěla!
Nevím, jak to ustojím,
svírají mě obavy,
vím, že že já nic nevím,
vždyť filosof jsem chabý.
(a trápí mne ..., však víte co!)
.
Přečteno 585x
Tipy 24
Poslední tipující: al-pacino, trenérka, NikitaNikaT., Kapka, jedam, nejsembásník, Házté, Bíša, Mbonita, Jarka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)