Anotace: Dají se myšlenky zastavit??
Tak jsem neodolal a ochutnal jednu tvou sexuální. To víš- přihrádka sex dělá s básníky čtenáři divy.:o) Ale obsah nezklamal. Taková skrytá energie, jen vytrysknout a nic. Škoda… Mávám...
17.08.2009 10:11:00 | kouzelníček
s láskou bývá často potíž,
nikdy nevíš co se zkazí,
snad se k tobě brzy vrátí, totiž
s láskou jsou si lidé drazí...
15.07.2009 12:17:00 | nejsembásník
Je to hrozné - je to smutné,
co s tím se dá udělat?,
když tělo hoří po té touze,
to se nedá rozběhat.
Nelze ani v tomto radit,
zde má slovo láska - cit,
ať najdeš toho kdo bude hladit,
a milovat se s tebou bude chtít.
Ahojky Bobi
15.07.2009 06:44:00 | bobi bobie