kos
Ještě mi starej kosák zpívá
a slunce svítí oknem ordinací
navzdory času co mi zbývá
chci slyšet ještě stroje žací
a vítr v polích,mraky nad údolím
v svítání léto v dlaních drolím
Ještě mi trochu zbývá síla
abych tě uzvedl v náručí
abys mou lásku pochopila
než proskočím tou obručí
Ještě mám pevno pod nohama
i když se země chvěje
slzy si setři,nedělej drama
slejzám jen horu beznaděje...
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: Kars, danav, Myrja, Psavec, Churry, ziriant, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)