Anotace: Toto jsem napsal kdysi při cestě na oční oddělení, aby mi vyndali z oka šponu z hmoty umělé(ale to ještě léto bývalo létem).
Sbírka: Se šípem Amorovým.
Osinu si v zadek vpich a oddálil lidský hřích?
Kukuřice vzrostlé klasy, připomínají mi časy!
Milování v řádcích polních...v přírodě jsme jaksi s volní
05.08.2009 14:02:00 | Veselý Drak
Bezva sedne k Tvé nemilé události, tak doufám, že je vše v pořádku. Dílko se Ti náramně povedlo. Bezva počteníčko :o) ST!
25.07.2009 22:43:00 | NikitaNikaT.