22:10
Anotace: taková malá nevinná noční šeptaná
mám rád, když jsi tady
do veršů mi zalži
spoutej krásný slova
začínám bejt smutnej
sliby nech se motat
v záclonách
a můžeš se i opakovat
počkej chvilku
přikreju se
sladce mi chutnej
hřích by bylo spát
Komentáře (3)
Komentujících (3)