dědictví
Anotace: fakanům nenasytným
Z mé pozůstalosti
zbydou jen kosti
a stará tramvajenka
vždyť víš jak je tenká
niť vztahů zazobaných
V slzách slaných
někdy i přisolených
záleží jak je závěť psaná
koupou se smutky rána
Byl jsem ten kdo se postí
a žil jsem žití mžitky
jen tak na zážitky
Takže...
Tu moji tramvajenku
mí zlatí fakani
vejpůl roztrhněte
a sežerte k snídani....
Přečteno 359x
Tipy 16
Poslední tipující: páááááááá, Zasr. romantik, labuť, kuskus pruhovaná, WAYWARD, Mbonita, Házté, Alasea, ziriant, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)